Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

My AXA IM Select

Dankzij de applicatie My AXA IM Select, kan u waar en wanneer u ook wil de details van uw AXA IM Select-portefeuille(s) raadplegen via uw smartphone of tablet, maar ook in alle comfort van thuis uit, via uw computer.


  

Hoe inloggen op de applicatie?

Om toegang te krijgen tot eender welke versie van de applicatie (mobiel of web), moet u zich eerst inloggen in uw browser. Om dit te doen, hebt u een persoonlijk mailadres, dat geregistreerd staat in onze systemen, en een GSM-nummer nodig. Op dit nummer zal u, elke keer dat u inlogt, een unieke code ontvangen.

Na de opening van uw rekeningen, sturen wij naar dit unieke mailadres een uitnodiging met daarin een link die u de mogelijkheid geeft om in te loggen tot de applicatie en uw wachtwoord te kiezen.

Als u geen persoonlijk mailadres bezit, of als u de uitnodigingsmail niet ontvangen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze dienst Operations via select.belgium.operations@axa-im.com.

 

Webversie van de applicatie

Om de applicatie vanaf uw computer te bezoeken, klik hier: My AXA IM Select (webversie)

Vul om in te loggen, uw mailadres en wachtwoord, dat u hiervoor gekozen hebt in, alsook de toegangscode die u elke keer dat u zich probeert in te loggen via SMS zult ontvangen.

 

Mobiele versie van de applicatie

Download, in functie van het soort toestel dat u gebruikt (Iphone of Android), de applicatie My AXA IM Select Via de App Store (iOS) of de Google Playstore (Android). Het volstaat om “AXA IM” te typen in de zoekbalk.

Open vervolgens de applicatie en log in met uw mailadres en wachtwoord, dat u hiervoor gekozen hebt in, alsook de toegangscode die u elke keer dat u zich probeert in te loggen via SMS zult ontvangen.

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten