Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Vermogensbeheer in open architectuur beschikbaar voor uw klanten

Binnen het kader van een overeenkomst van klantenaanbreng. Vermogensbeheer is een dienstverlening voorgesteld door AXA IM Select, dit is geen verzekeringsproduct.Welkom bij AXA IM Select

Wij weten voor welke uitdagingen u staat om uw klanten elke dag opnieuw de beste service te bieden. Of u zich nu vooral toespitst op de BOAR-verzekeringen van uw klanten, hun beleggingen of allebei, een samenwerking met AXA IM Select als vermogensbeheerder kan zeker en vast een mooie aanvulling zijn op uw hoofdactiviteit.

Een afspraak maken

Waarom AXA IM Select?

Meerwaarde voor u

Samenwerken met AXA IM Select is heel eenvoudig: u kunt zich blijven focussen op uw hoofdactiviteit en stelt uw klanten tegelijkertijd een extra kwaliteitsservice voor, zonder extra werklast.

Meerwaarde voor uw klanten

Door zijn vermogen aan AXA IM Select toe te vertrouwen in het kader van discretionair vermogensbeheer geeft uw klant ons de opdracht om zijn kapitaal te beheren. Onze experts stellen zijn portefeuille samen en staan in voor het beheer ervan, op basis van de door hem gekozen beleggingsstrategie.

Power Circle

Simuleer onze beleggingsstrategieën

PowerCircle is een gratis online platform dat is ontwikkeld om u te voorzien van informatie over onze investeringsstrategieën, evenals educatief materiaal om u te helpen uw kennis van de investeringswereld te verbeteren.

Laatste Nieuws

Het successieprobleem

Klanten maken zich steeds meer zorgen om wat ze achterlaten voor hun vrienden en familie. Successieplanning wordt dan ook steeds belangrijker, maar is traditioneel enkel neergelegd voor high networth individuals. Hoe kan u als makelaar een persoonlijke successiedienst aan uw klanten bieden?

The Monthly Review: hoofdpunten januari

De markten heroverwogen hun rooskleurige economische vooruitzichten van de maand ervoor, toen de Amerikaanse Federal Reserve (Fed) groen licht gaf voor renteverlagingen. Ondanks betere PMI’s in de VS en Europa, bracht het nieuwe jaar teleurstellende cijfers. 

Close Look: Het Jaar van de Democratie: wat is het...

Dit jaar wordt uitgeroepen tot het grootste wereldwijde verkiezingsjaar in de geschiedenis. Meer dan 60 landen gaan in de loop van 2024 naar de stembus, goed voor 48% van de wereldbevolking. 


Contacteer ons

Wij staan ​​ter uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Vul via dit formulier uw contactgegevens in als u zich wilt abonneren op onze nieuwsbrief.

Abonneer u hier

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten