Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

SuccessieplanningOndersteuning bij successieplanning

Dankzij onze samenwerking met experten in estate planning bieden we hulp bij het plannen van het globale vermogen van de klant. U hoeft dus zelf geen specialist te zijn om uw klanten bij te staan in hun plannen bij de overdracht van hun vermogen naar de volgende generaties.

Van een financiële situatie naar een financieel doel

Opdat onze specialisten het vermogen van uw klanten kunnen beheren in overeenstemming met hun behoeften en doelstellingen, doen onze relatiebeheerders vooraf bij de belegger een grondige analyse van de financiële en familiale situatie. Zo kunnen ze de klant begeleiden van een financiële situatie naar een financieel doel.

Dankzij de successieplanning

Als successieplanning een rol speelt, kunnen onze relatiebeheerders uw klanten in contact brengen met externe specialisten.

Introductie bij onze onafhankelijke dienstverleners

Onze opsplitsing van vermogensbeheer en successieplanning tussen onafhankelijke dienstverleners volgt hetzelfde principe van open architectuur. Bij vermogensbeheer hanteren we, afhankelijk van het risicoprofiel van de klant, zes verschillende beleggingsstrategieën. Die vullen we telkens met een andere combinatie van vijf dakfondsen in, om te streven naar een optimale verhouding tussen risico en rendement. Fondsen van AXA, maar ook van andere partijen, omwille van de onafhankelijkheid.

Onze externe specialisten

Voor advies in successieplanning hebben klanten de vrije keuze om te opteren voor hun eigen vertrouwde partner, of kunnen hen in contact brengen met één van de partijen waar wij reeds verscheiden jaren naar volle tevredenheid mee samenwerken.

BDO logomoreau blomme logo

Het beste van twee werelden

Uw klanten krijgen zo het beste van twee werelden – vermogensbeheer en successieplanning– en bereiken dankzij onafhankelijk advies hun financiële doel dat meestal bestaat uit het behoud van de huidige levensstandaard en een maximale overdracht naar de volgende generatie toe. Dat scenario kan leiden tot een uitkering van een maandelijkse rente, een vruchtgebruikconstructie, een burgerlijke maatschap met de kinderen, enz...

Contacteer ons

Wij staan ​​ter uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten