Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

France Germani

Chief Operations Officer AXA IM Select Global &
Chief Executive Officer AXA IM Select Belgium

Missie

Sinds juli 2020 bekleed ik de rol van Chief Operations Officer binnen AXA IM Select Global. Dit houdt het managen van verscheidene teams in: Operations, IT en Change, alsook die van Operational Due Diligence en Corporate Responsibility. Mijn teams zijn gebaseerd in Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. In februari 2023 werd ik eveneens CEO van AXA IM Select Belgium.

Loopbaan

Na 7 jaar als strategieconsultant voor verscheidene asset managers, vervoegde ik in 2005 de AXA groep om het beheer over verscheidene organisatorische, operationele en IT-projecten binnen het aandelendepartement van AXA IM te overzien. In 2010 kwam ik bij het team dat verantwoordelijk was voor de oprichting van Architas in het Verenigd Koninkrijk, waarna ik in 2011 als Deputy COO de leiding nam over de ontwikkeling van de Architas-business in Europa in partnerschap met de andere entiteiten van de AXA groep. In 2013 sloot ik aan bij AXA Global L&S als hoofd van het team unit-linked en nam ik deel aan verschillende structurele projecten voor de AXA Groep in verband met unit-linked producten. In 2018 hervond ik mijn plaats bij Architas, waar ik terugkeerde als hoofd van transformatie.

Opleiding

Ik ging naar de Dauphine Universiteit en Sciences Po School in Parijs, waar ik mijn diploma Finance behaalde. Ik heb een passie voor kunst, ongeacht het medium, en neem iedere mogelijkheid aan om tentoonstellingen te bezoeken en nieuwe kunstenaars te ontdekken. Ik stop nooit met leren uit kunst. Het daagt me altijd uit om een open geest te houden.

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten