Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jean Bertin

Chief Operational Officer

Missie

Als Chief Operational Officer van België zorg ik voor de ontwikkeling van de activiteiten van Architas binnen België, en dit met inachtneming van de toepasselijke voorschriften. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het verzekeren van de integriteit en de ontwikkeling van de informatica in alle entiteiten van de groep Architas wereldwijd en anderzijds om het coördineren en het uitwerken van de verschillende projecten die specifiek zijn voor de Architas groep.  Mijn team bestaat uit 40 medewerkers, verspreid over Londen en Brussel.

Loopbaan

Mijn carrière begon in 1983 bij de financiële directie van Royale Belge. Daar was ik verantwoordelijk voor de backoffice.  Vervolgens oefende ik twee jaar lang dezelfde functie uit binnen AXA Investment Managers, zowel voor België als voor Nederland.  Ik ben in 2001 teruggekeerd naar België om Architas, dat toen nog AXA Private Management heette, te helpen oprichten als administratief verantwoordelijke.  Ik werd in juli 2016 benoemd tot informaticaverantwoordelijke voor de hub.

Opleiding

Ik heb een diploma economische en financiële wetenschappen en heb een MBA in financiën behaald aan Saint-Louis in Brussel.  

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten