Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Grégory De Moté

Business Development Manager

Na zijn studies marketingmanagement begint Grégory zijn carrière als verkoper bij een telecommunicatiebedrijf. Door zijn persoonlijke interesse voor aandelenmarkten besluit hij een nieuwe uitdaging aan te gaan in de financiële sector.

Zo start hij in 2008 bij Deutsche Bank. Na enkele maanden op een operationele dienst maakt hij de overstap naar een agentschap. Door de jaren heen vergaart hij er ervaring van commercieel tot persoonlijk adviseur. Grégory zette zich in voor een netwerk van dynamische agentschappen wat hem vervolgens de mogelijkheid gaf om bijna 4 jaar kantoordirecteur te zijn.

Tijdens deze periode behaalde hij bovendien de aggregatie in financieel beheer en financiële planning, alsook in management aan de Antwerp Management School.

Aan het begin van 2019 neemt hij het management van het zuidelijke deel van het land op zich bij Architas Belgie, maar blijft hij eveneens de belangen van zijn klanten verdedigen als relatiebeheerder voor de regio Namen-Luxemburg. Een terugkeer on-the-field met als doel zo goed mogelijk te luisteren naar de noden van zijn klanten.

Terugkeren

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten